MX Rookie Jeremy Knuiman boekt overwinning tijdens MON MX2 Jeugd Utrecht

16 mei 2019  

Afgelopen weekend stond er op zaterdag de MX2 Jeugd motorcross op het programma. De baan was perfect geprepareerd door de club en werden we ook nog getrakteerd op een stralend zonnetje hoog aan de hemel. In de training liet Jeremy zien dat hij zich goed thuis voelde op de baan en sloot deze af met de snelste tijd.

Afgelopen weken is er veel getraind aan de starts, zowel op de baan als aan de preparatie van de motor, dat wel te zien was tijdens de start van de eerste manche. Een mooie kopstart en sublieme race gereden en afgesloten op plaats één.

De tweede reeks was een kopie van de eerste manche, wat resulteerde in de totale overwinning van deze wedstrijd.

MX Rookie Damien Knuiman is deze week begonnen met het hervatten van zijn motortrainingen. De eerste meters vielen erg mee en zat hij eigenlijk gelijk weer lekker in zijn vel op de motor. We gaan de mogelijkheden even reëel bekijken wanneer hij weer achter het starthek kan verschijnen.

Aankomend weekend staat zaterdag de Benelux uitwisselingswedstrijd van de MON in Horst (L) op het programma. Op zondag zal er in het Gelderse Harfsen bij de KNMV om de punten gestreden worden.