Druk weekend op Duivelsbergcircuit voor Pim Garvelink

2 augustus 2017  

Na een zeer korte pauze staat Pim Garvelink aankomend weekend alweer aan de start van zijn volgende wedstrijd. Net als de laatste wedstrijd in juli zal Pim ook deze keer aantreden op het uitdagende Duivelsbergcircuit in Maasmechelen en zal hij het moeten opnemen tegen verschillende sterke coureurs, waaronder zijn vader Dirk Garvelink.

“Het is goed dat er af en toe korte pauzes zijn tussen de wedstrijden maar van mij mag er haast wel ieder weekend een wedstrijd zijn. Ondanks dat de periodes tussen de wedstrijden kort zijn is het toch iedere keer weer inkomen tijdens de eerste paar rondes op snelheid. Aankomend weekend mogen we weer rijden op het Duivelsbergcircuit en ik blijf het een prachtig circuit vinden. Snelle stukken worden afgewisseld met technische bochten en dan natuurlijk het onverhard op de Duivelsberg zelf – het blijft gewoon mooi,” vertelt Pim Garvelink.

Pim zal het aankomende weekend veel tegenstand krijgen van verschillende Belgische en Nederlandse coureurs in de Crosskarts. Na de vorige wedstrijd op het Duivelsbergcircuit te hebben gemist staat ook zijn vader Dirk staat dit weekend weer aan de start op het roemruchte circuit in Belgie.

“Ik vind het natuurlijk erg leuk dat ik dit samen met mijn vader kan doen. We hebben het altijd erg goed naar ons zin, zeker ook samen met mijn opa en oma die eigenlijk altijd wel aanwezig zijn. Ik probeer het mijn vader steeds moeilijker te maken en er komt binnenkort een dag dat ik hem gewoon standaard voor blijf. Tot die tijd probeer ik vooral veel van hem te leren,” sluit Pim Garvelink af.

Er wordt aankomend weekend zowel op zaterdag als zondag gereden op het Duivelsbergcircuit. Ook Pim komt op beide dagen aan de start. De wedstrijden starten rond de klok van 10:00 uur en zijn aan het einde van de middag afgelopen. Meer informatie: www.duivelsbergcircuit.be