Kick-Off 2024 seizoen Collin Veijer

28 februari 2024  

Collin Veijer begint binnenkort op het Lusail International Circuit in Qatar aan zijn tweede seizoen als Grand Prix coureur. De 19-jarige Staphorster zal opnieuw uitkomen voor het Liqui Moly Husqvarna Intact GP Team. Alvorens het zover is, hierbij het laatste nieuws omtrent het Nederlandse wegracetalent.

Nieuwe website
Onlangs is de nieuwe officiële website collinveijer.com live gegaan. Via deze website zullen we jullie gedurende het seizoen niet alleen op de hoogte houden van het laatste nieuws, maar tevens kun je er de volledige 2024 MotoGP kalender vinden, de meest actuele actiefoto’s bekijken en is er een nieuwe webshop waar alle officiële CV95 merchandise artikelen zijn te verkrijgen.

CV95 webshop

Official Moto3 & Moto2 Test Jerez
Alvorens in het weekend van 08 t/m 10 maart op het Lusail International Circuit het 2024 MotoGP seizoen van start gaat staat er van 28 februari t/m 01 maart op Circuito de Jerez – Angel Nieto een driedaagse test op het programma. Tijdens deze driedaagse test, waar alle teams en vaste coureurs aan de start verschijnen, worden de laatste voorbereidingen getroffen voor het 21 Grand Prix weekenden tellende seizoen.