Hellas Rally 2021- nieuwsbrief 3

25 mei 2021  

Vandaag een hele lange dag voor de rally rijders, en ingekort route voor de raid rijders. De rally rijders kwamen behoorlijk vermoeid binnen, en natuurlijk óók met spectaculaire verhalen. De raid rijders hebben hun dag verlengd met het terugrijden van de route in tegengestelde richting, goed opgelost ! En ja, een gezellige lunch op een terrasje in de zon, is ook geen straf, toch

In het bivouac is het overdag ook prima vertoeven.  En als het de monteurs te warm wordt, is de zee dichtbij voor een optimale verkoeling! Ook het uitzicht vanaf de werkbank verveelt niet😉

Cees heeft lang gereden,  dus ook véél meegemaakt. Volgen hem raken de bijen een beetje geïrriteerd van al die voorbijkomende motorrijders. En bij de eerste rijders gebeurt er blijkbaar niets. Maar na gelang er steeds meer motorrijders passeren, raakt het geduld van de bijen op en gaan ze in de aanval. Je raadt het al, Cees rijdt wat achter in het veld, en hij werd het doelwit!!

Cees ging vandaag als de brandweer (Nick ook, maar die had het aanzienlijk zwaarder met zij  KTM 990 Adventure) en reed telkens na een stofwolk toe om de rijder te passeren. Tot zijn grote teleurstelling bleek de stofwolk tot twee keer toe een locale boer te zijn☹.Yorick kon ook terugkijken op een pittige dag. Druk bezig met zijn roadbook inkleuren voor morgen gaf hij aan: “Wat was ook al weer precies de lol hiervan😉?

Morgen STAGE 3 – de rijders gaan naar het ski oord Karpenissi, een marathon etappe beginnend met een liaison van 18 km, daarna een SS1 van 120 km, daarna een liaison van 13 km, vervolgens nog een SS van 110 km, en of dat nog niet genoeg is, opnieuw een verbinding van 18 km. en nog eens een SS van 110 km, kortom, een dag vullend programma!!