Audi toont DTM-kleurstellingen voor 2020

17 maart 2020  

Titelverdediger Audi heeft de kleurstellingen van haar zes fabrieksbolides getoond voor het aankomende DTM-seizoen.

Audi kende vorig jaar een dominant seizoen in het Duits toerwagenkampioenschap, en verschijnt dit jaar met dezelfde zes fabrieksrijders aan de start als afgelopen jaar. Vandaag heeft het merk uit Ingolstadt ook de vernieuwde livery’s voor het aankomende seizoen gepresenteerd.

Robin Frijns rijdt dit jaar wederom in de inmiddels vertrouwde blauw/groene kleuren van brandstofleverancier ARAL Ultimate. Titelverdiger René Rast rijdt in de rood/witte kleuren van sponsor Möbel, terwijl Mike Rockenfeller dankzij sponsor TWIN Busch een geheel nieuwe geel/blauwe livery heeft gekregen.

Nieuwe kleuren voor Green

Loic Duval rijdt in de rood/grijze kleuren van BMC Air Filter, terwijl Nico Müller dankzij Castrol Edge een wit/groene livery heeft gekregen. Voor de fans van Jamie Green zal het dit jaar even wennen worden. De Brit heeft zijn vertrouwde oranje kleurstelling ingeruild voor de donkergrijze kleuren van Akraprovic.

Naast de zes fabrieksbolides gaan er dit jaar ook nog drie privateers met een Audi deelnemen aan het DTM-kampioenschap. Zij maken hun kleurstellingen net als de zes fabrieksbolides van BMW op een later tijdstip bekend. DTM-debutant Robert Kubica trok eerder wel al het doek van zijn BMW M4 DTM.