Gaat Pim Garvelink zijn resultaat op het Duivelsbergcircuit herhalen

19 juli 2019  

Aanstaand weekend staat voor Pim Garvelink de volgende wedstrijd op het programma. De jonge coureur komt ditmaal aan de start op het roemruchte Duivelsbergcircuit in het Belgische Maasmechelen. Eerder dit seizoen reed hij een testwedstrijd op het prachtige circuit met een podiumplaats als resultaatTijdens de vorige wedstrijd in Maasmechelen kwam het gedurende de verschillende heats met bakken uit de lucht en ondanks dat het Pim zijn eerste wedstrijd in zijn nieuwe Honda Civic Type R was wist hij toch een geweldig resultaat te noteren. Ditmaal zal hij nog harder aan het werk moeten om eenzelfde resultaat te evenaren. Met ruim 25 deelnemers aan de start in zijn klasse zal het wederom een zware dag worden.

“Ik heb weer erg veel zin in deze wedstrijd. Ik vind het Duivelsbergcircuit echt een geweldige baan en rijdt er dan ook graag. Mijn vorige resultaat herhalen zal erg lastig worden aangezien de baan nu waarschijnlijk een stuk droger en minder glad zal zijn. Ondanks dat kom ik vol vertrouwen aan de start. We hebben de schade die ik heb opgelopen tijdens de vorige wedstrijd gerepareerd en weer wat kleine aanpassingen aan de auto gedaan. Alles om de auto zo betrouwbaar mogelijk te houden. We gaan zien wat het me gaat brengen maar ik kan in elk geval niet wachten om weer te kunnen starten.”

Er staat aankomend weekend een flinke hoeveelheid deelnemers aan de start tijdens verschillende wedstrijden in verschillende heats. Onder andere WRC coureur Thierry Neuville zal starten in de Belgische X-Cross klasse. De wedstrijden zullen rond de klok van 10:00 uur starten en aan het einde van de middag zullen de winnaars bekend zijn.