Nigel Walraven komt dit weekend voor Nederland uit tijdens TT Assen aankomend weekend

26 juni 2019  

Wij zijn blij u te mogen melden dat er in het bij programma van de aankomende TT een Tourist Trophy gereden wordt. De rijders komen uit heel Europa en rijden voor hun land van herkomst. Nigel maakt deel uit van de groep Nederlanders.

Walraven Racing Team zal de Hoegee Suzuki dan ook weer op scherp meenemen naar het TT circuit waar de race verreden zal worden met snelle ruskenhoek (GAAF!). Wij zien uit naar dit weekend en zullen dan ook donderdag 27 juni afreizen naar Assen waar we op 16.00 uur toegang krijgen en ons op zullen stellen. We hebben daar natuurlijk bij dit evenement geen pitbox en u vind ons dan ook in de tent welke we naast de trailer op zullen zetten.

De training vinden voor ons plaats op vrijdag, 1e kwalificatie 12.35 – 13.00 uur en de 2e kwalificatie 16.50 – 17.20 uur.

De race zal voor ons plaats vinden op zaterdag middag om 17.30 uur, en zal gaan over 16 ronden. De start van de race zal een “Le Mans” start zijn, d.w.z. de motoren staan met 1 helper aan de pitzijde en de rijders er tegenover, door het zwaaien van de nationale vlag volgt de run van de rijders naar hun motor ! Dit zal een spectaculair gezicht zijn !

In  juli zal Nigel met Team Bolliger deelnemen aan de 8 uren van Suzuka, de laatste race van het lopende seizoen van de WK Endurance. Daarna volgen de OW Cup wedstrijden in Oschersleben en in Assen.

Het nieuwe WK Endurance seizoen start dan weer met de Bol D or 24 h en een nieuwe Wedstrijd op de kalender, de 8 h van Maleisie. Beide races nog in 2019!

Walraven Racing Team wenst iedereen een mooie, zonnige en vooral gezellige TT toe en u bent welkom bij ons voor een bakkie koffie of een praatje.