Raivo Dankers breekt sleutelbeen in Mantova

10 februari 2019  

Raivo Dankers van Hutten Metaal Yamaha Racing heeft in de derde wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap MX2 in Mantova een blessure opgelopen. In de eerste manche kwam de crosser uit Heesch net buiten de top vijftien rijdend ten val en brak hierbij zijn sleutelbeen.

Na zijn niet kwalificatie van vorige week in Ottobiano was dit de eerste wedstrijd voor Raivo waarin hij achter het starthek stond. Het rijden ging lekker in de MX2 manche en Dankers deed heel goed mee net buiten de top vijftien. Echter in het heetst van de strijd kwam hij hard ten val en brak zijn sleutelbeen.

De crosser uit Heesch is al onderweg naar huis en heeft morgen een afspraak in het ziekenhuis in Arnhem om te laten bekijken welke opties er zijn om zijn sleutelbeen zo snel en goed mogelijk te laten herstellen