NTS RW Racing GP wacht emotioneel weekend in Valencia

15 november 2018  

Na de seizoensafsluiting dit weekend in Valencia kunnen het Nederlandse RW Racing GP en de uit Los Angeles afkomstige Joe Roberts terugkijken op een spannend seizoen samen.

Ondanks dit feit arriveerden de NTS RW Racing GP coreurs Steven Odendaal en Joe Roberts in goede vorm in Spanje, dit na de veeleisende maar ook zeer succesvolle jaarlijkse flyaway races in oktober. De GP van Valencia, ondertussen de vaste locatie voor de showdown van het kampioenschap, wordt verreden op het ongeveer 30 kilometer buiten Valencia gelegen circuit, een circuit dat zowel Odendaal als Roberts goed kennen van de races in het Europees kampioenschap

Het hele team is zeer gemotiveerd om hun debuutseizoen, samen met de Japanse chassisfabrikant NTS, in stijl af te ronden en de vooruitgang die tijdens de laatste races in Azië en Australië werd geboek. Daarnaast neemt het team na dit weekend afscheid van Joe Roberts die de ploeg na de race van zondag zal verlaten

#4 Steven ODENDAAL (NTS RW Racing RG, NTS):

“Ik ben erg enthousiast om terug te zijn in Valencia, een circuit dat ik goed ken. Ik heb hier een goede geschiedenis. Daarnaast kunnen we terugblikken op een mooie pre-season test in februari hier, waar ik me destijds erg op mijn gemak voelde met de motor. Ik denk dus dat we dit weekend het zeker een stuk beter kunnen dan de rest van het seizoen.”

16 Joe ROBERTS (NTS RW Racing GP, NTS):

“Het is op de één of andere manier een beetje raar gevoel voor mij om het laatste raceweekend van het jaar in te gaan, want het is de laatste keer met NTS en het RW Racing team waarvoor ik me best wel een beetje verdrietig voel. Maar tegelijkertijd denk ik dat het ook heel positief kan zijn, vooral na de goede overzeese races van vorige maand. Voor dit weekend zijn de voorspellingen dat de omstandigheden tijdens alle dagen regenachtig zijn. Daarom denk ik dat we hier in Valencia iets heel speciaals kunnen doen, dus laten we afwachten wat er gaat gebeuren.”