Gibraltar Race 2017 – DAY 9

2 juli 2017  

Het mooie Italië zit er weer op, en prachtig is het er zeker! Op z’n tijd een korte pauze voor een overheerlijk kopje koffie, en natuurlijk ff genieten van de view! Villa Leda bleek een mooie B&B, de motoren hadden een perfecte parkeerplaats in de tuin!

Niet alles verloopt natuurlijk altijd vlekkeloos als je zoveel kilometers rijdt, ook de voorrijder bleef niet vrij van tegenslag. Gelukkig is er sprake van een sterke teamspirit binnen de Gibraltar Race! Na wat helpen (en kijken;-) was het euvel snel verholpen.

Gister, laat in de middag, verzamelden de motorrijders zich bij de haven van Civitavecchia,  Eerst de motoren van onderhoud voorzien, en dan begint het: wachten tot je aan boord kunt gaan

Het Memo Tours team vond dat het tijd was voor een verlaat verjaardagsbiertje, arrivederci Italy!

En zoals dat wel vaker voor komt bij een ferry overvaart, heeft de boot een beetje vertraging opgelopen. Het ziet er naar uit dat ze vanavond rond 22:00 uur in Vallromanes zijn.De rijders die de 2e week het team vergezellen zijn inmiddels gearriveerd, ook de motoren van hen zijn afgeleverd en staan al klaar in het bivouac.