De groot sport – etappe 10

17 januari 2024  

Team Ben

Waar team Ben begon aan deze etappe met het idee dat het wel eens een zware dag zou kunnen worden met veel stenen, bleek dit eigenlijk 100% mee te vallen. Sterker nog, het is een prachtige dag geworden voor Ben, Govert en Ad! Vanochtend begonnen vanaf een 19e positie en zich door snelle zandpaden lekker naar voren gereden. De snelheid zat er dan ook goed in wat uiteindelijk betekend dat de mannen weer op een prachtige 10e positie zijn geëindigd vandaag! Top hoor! Nog één volle dag er tegenaan morgen om vrijdag de echte finish te halen! 

Update William
William verblijft momenteel nog steeds in het ziekenhuis van Riyad waar hij via een infuus antibiotica krijgt toegedient. Dit verloopt voorspoedig waardoor hij, als de wond opnieuw is schoongemaakt, morgen terug vliegt naar Nederland. William is dan welliswaar niet bij de podiumceremonie, maar wél in Nederland bij thuiskomst van de rest van het team! 

Namens William alle lof voor de ASO die ervoor heeft gezorgd dat William perfect is begeleid! Of het nou de snelheid was waarmee hij naar het ziekenhuis is vervoerd, of de begeleiding in het ziekenhuis zelf, tot zelfs het vervoer naar huis! Super geregeld! Nu op naar 100% herstel zodat hij hopelijk zaterdag het team mee kan ophalen!