De groot sport – etappe 2

8 januari 2024  

De route van vandaag startte in Al Henakiyah en verplaatste zich naar Al Duwadimi. Met een special van 463 km nog best een uitdaging maar ze zijn weer binnen en zoals we gister zeiden, morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen! De fifinish is gehaald alleen was het wel een lange dag met veel duinen en lange paden

Team Ben Wat een prachtige dag! Een lange dag, maar zoals Ben zelf zegt had het van hem nog wel een paar uur langer mogen duren! Hij, Govert en Ad hebben er erg van genoten. Vele duinen gezien maar daarnaast ook over snelle paden gereden. Hierdoor heeft team Ben zich vanaf plaats 34 bij de start weten terug weten te vechten naar een prachtige 14e plaats! Benieuwd wat de dag van morgen ze weer gaat brengen!

Team William Tot aan de duinen partij heeft team Wil heerlijk gereden en veel ingehaald. Toen de duinen in zicht kwamen was het toch best pittig om met de neus van de truck de afgrond in te sturen. William, Jos en Tom hebben tien minuten vast gestaan op een duin, maar door gebruik van de jacks konden zij snel de route vervolgen. Helaas hebben ze na de neutralisatie nog last gehad van een afgebroken koelkast die gerepareerd moest worden waardoor ze kostbare tijd zijn verloren. Uiteindelijk 60 km voor de fifinish viel ook de communicatie weg door een afgebroken stekker bij Tom dus ze hebben hun dagje wel gehad! Hopelijk verloopt de race morgen dus wat soepeler. Ondanks alle pech toch nog een mooie 20e plaats weten te bemachtigen!