ERVAAR DE WINTER ZOALS NOOIT TEVOREN

31 december 2020  

De BMA Winter Experience is terug … en het wordt een hit!  Sluit je aan bij Bernard Munster en zijn team aan het Östersundmeer in Zweden voor een kuur van plezier en adrenaline op sneeuw en ijs!  Boek nu uw verblijf uit onze 2- of 3-daagse pakketten, van 1 februari tot 7 maart 2021.

Achterwielaandrijving?  Voorwielaandrijving ?  4×4?  We hebben alles wat je nodig hebt: Porsche 911 Safari, Opel Adam Cup of Subaru Impreza STI, rechtstreeks vanuit onze werkplaatsen in Thimister, ontdek je het plezier van rijden met hoge snelheid op sneeuw en ijs voor de ervaring  van jouw leven.  Wij kunnen u ook een Volvo 240 en een Skoda Fabia R5 aanbieden voor een 100% programma op maat!  Alle informatie is beschikbaar op onze site. Stuur uw reserveringsformulieren of uw vragen per e-mail.

Wacht niet langer, het aantal plaatsen is beperkt.