Jeremy Knuiman pakt Nederlandse titel in de MX2 Jeugd 125cc klasse bij motorsport organisatie Nederland

28 oktober 2019

Afgelopen zondag had Jeremy de laatste MON Jeugdmotorcross in Dongen, meetellend voor het kampioenschap. Damien is inmiddels weer terug op de motor, maar door te weinig ritme werd er besloten om nog niet deel te nemen in Dongen.

Voor Jeremy was het een spannende dag, omdat hij de titel in zijn klasse in de wacht kon slepen.

Jeremy had in de vrije training goed zijn ritme te pakken en zette een mooie eerste trainingstijd neer. In de eerste manche had Jeremy een redelijke start op plek drie en wist zich al gauw naar voren te rijden en kwam daarbij na één ronde al door op een eerste plaats. Jeremy hield goed tempo, maakte geen foutjes en finishte deze manche met een grote voorsprong op een eerste plaats.

De tweede manche had Jeremy een minder goede start op plek vijf, maar wist zich na een paar rondes naar een eerste plaats te rijden. Jeremy bleef zijn tempo houden en maakte geen foutjes en wist die manche op een overtuigende wijze winnend af te sluiten.

Hiermee stelde hij de titel in de MX2 Jeugdklasse veilig en werd er samen met een aantal sponsoren en supporters een mooi feestje gevierd. Dit was zijn laatste wedstrijd op de 125cc en hij bedankt Ecomaxx voor het beschikbaar stellen van de motor voor deze wedstrijd.

Monteur Martin Peters heeft het hele seizoen ervoor gezorgd dat zowel Jeremy als Damien niet zijn uitgevallen. Ook hij droeg zijn steentje bij aan dit kampioenschap.

Alle sponsoren ontzettend bedankt voor jullie support van het afgelopen seizoen.

Jeremy en Damien gaan zich vanaf november voorbereiden op het MX seizoen van 2020, waarbij ze uit zullen komen in de 250cc 4-takt en 85cc 2-takt klasse.