Gibraltar Race 2017 – DAY 6

28 juni 2017  

Gisteren reden de rijders naar Durres Albanië om daar rond 22:00 uur met de ferry te vertrekken naar Bari. Heel even werd het toch echt spannend, een hele lange wachtrij voor de scan waar de servicevoertuigen eerst doorheen moesten. Gelukkig kwam het goed en was iedereen tijdig aan boord

Vanaf Bari Italië vertrokken de deelnemers vanochtend richting de finish plaats Ariano Irpino, een historisch stadje in het hart van de regio Campania! Dit keer geen bivouac aan zee maar bij hotel Incontro, geen strandhuisje dus, maar zeker niet verkeerd!

Soms denk je, wat slepen die mannen toch allemaal mee op de motor….maar ook al eens nagedacht wat je allemaal op een ezel kunt meenemen? Daar komt dus het woord “pak-ezel” vandaan!

De routes zijn mooi, en de mannen raken steeds meer in het ritme, soms ga je als de brandweer, en soms ben je zo traag als een schildpad….

Jan van de Schuur heeft promotie gemaakt, hij is bevorderd tot pizzakoerier!!  De stemming zit er goed in, ze hebben het reuze naar hun zin in de Gibraltar Race. Morgen weer een dagje Italië, L’Aquila  – een stadje in de regio Abruzzen