BMA WINTER EXPERIENCE VERHUIST NAAR FINLAND

28 januari 2021  

De BMA Winter Experience is terug … maar deze keer is het in Finland dat Bernard Munster en zijn team u zullen verwelkomen voor een unieke rijervaring. De perfecte gelegenheid om het besturen van verschillende soorten auto’s op sneeuw en ijs te ontdekken, om je grenzen te verleggen en tenslotte, om plezier te hebben in een veilige omgeving.
Door de Covid-19 pandemie moest BMA snel reageren om hun klanten een geweldige icedriving experience te kunnen blijven garanderen. Om dat te doen, besloot het team een alternatief te vinden buiten Zweden, dat momenteel als risicogebied wordt beschouwd. Er werd ook een beperkte vloot ingezet ter ondersteuning van social distancing. Dit betekent dat er minder slots beschikbaar zijn, dus zorg ervoor dat je de jouwe op tijd boekt!

Het is dus in het Land van Duizend Meren dat Bernard Munster besloot om zijn activiteiten voort te zetten. De bijnaam van het land is goed gekozen want het is op een bevroren meer waar klanten het meeste van hun tijd zullen besteden met rijden, maar niet alleen dit! De BMA Winter Experience biedt de deelnemers gloednieuwe mogelijkheden door bekende Finse rallye-etappes toe te voegen aan hun pistes assortiment. Ze bieden ook meerdere extra activiteiten zoals het besturen van een sneeuwscooter, een middagje skiën of hondensleeën, …

info@bma-winterexperience.com