Ivano van Erp kent leerzame Triple Header Grand Prix in Italie

15 september 2020  

Ivano van Erp van het MJC Yamaha team heeft een zeer leerzame triple header Grand Prix in Italie achter de rug. Zeven maanden na de eerste EMX 125 wedstrijd in Engeland, was het dan eindelijk zover dat Ivano van start kon gaan in de tweede wedstrijd in het Italiaanse Faenza. Er werden op dit prachtige, maar tevens ook zeer verraderlijke circuit, drie wedstrijden georganiseerd en het doel voor Ivano was dan ook om zich te proberen te kwalificeren.

Ivano wist zich in alle drie de wedstrijden te kwalificeren en vooral in de vrije trainingen liet Ivano goede tijden noteren. Omdat dit het eerste jaar is van Ivano in de 125cc klasse was hij af en toe wat terughoudend terwijl de wat meer ervaren rijders niet verlegen waren om een actie te ondernemen. Wel ging dit iedere wedstrijd beter. Als nu ook de starts beter willen lukken dan zit er zeker nog een goede klassering in dit jaar want de snelheid die hij in de manches liet zien, was goed.

Het was een zeer leerzame week voor Ivano en nu weet hij waar hij aan moet werken om er voor volgend jaar helemaal klaar voor te zien om op dit soort circuits hoog te kunnen scoren.

Ivano wil iedereen bedanken voor hun hulp en inzet in de afgelopen week.

Press Release: Oss, 14-09-2020