RACE-KIDS is weer begonnen en heeft mooie racedagen gepland

5 mei 2020  

We zijn als RACE-KIDS heel blij dat we kunnen melden dat we weer sportdagen mogen organiseren! Uiteraard met aangepaste regels. RACE-KIDS gaat in mei en begin juni naar Assen, Amsterdam, Nieuw-Vennep, Lelystad en Staphorst. Afgelopen zondag zijn we weer begonnen in Nieuw-Vennep; onder de omstandigheden een geslaagde start van het buitenseizoen

Waar rijden de RACE-KIDS in mei en begin juni
Nadat we zondag 3 mei gestart zijn in Nieuw-Vennep gaan we komende zondag (10 mei) naar de TT Junior Track in Assen en een week later zijn we in Amsterdam. Er zijn al twee evenementen in Staphorst gepland, met Pinksteren zijn we in Nieuw-Vennep en woensdag 10 juni trainen we dan weer voor het eerst op het technische Midland Circuit in Lelystad. Alle locaties zijn uniek en leerzaam voor de jonge coureurs.

Uiteraard nemen we de maatregelen en aangepaste regelgeving rond het coronavirus zeer serieus. We hebben dan ook aangepaste regels opgesteld. We willen dan ook vragen om minimaal 3 dagen voor een evenement je aan te melden, zodat wij daar met onze aangepaste voorbereiding rekening mee kunnen houden.