RACE-KIDS brengt de laatste nieuwtjes over het winterseizoen

13 november 2019  

RACE-KIDS heeft een geslaagde start van het winterseizoen. In deze nieuwsbrief hebben diverse nieuwtjes en updates over onze winterevenementen, waar ook niet leden van harte welkom zijn!

: Vijf mooie binnenbanen; waar zien we jou?
RACE-KIDS heeft voor deze winterperiode vijf mooie indoor accommodaties geregeld. Met deze verschillende indoorbanen kunnen wij alle regio’s van het land bedienen. Daarnaast zijn de banen ook totaal verschillend qua layout en bieden deze accommodaties elk hun eigen uitdagingen voor de rijders. We hebben in het westen: Grootebroek voor het noorden, Poeldijk (Den Haag) voor het midden en Roosendaal voor het zuid-westen. Aan de oostzijde van Nederland hebben we Meppen in het noord-oosten en Nijverdal in het midden-zuiden. We hebben gedurende de winter diverse evenementen op de planning staan voor alle locaties. De evenementen zijn over het algemeen in het weekend en worden in de ochtend georganiseerd, waardoor je ook nog wat hebt aan de rest van je dag. Verder is het natuurlijk altijd lekker droog en zijn er op de locaties ook kantines aanwezig, zodat je tussendoor even wat kan drinken en bijpraten. Kijk op www.race-kids.nl voor meer informatie en hopelijk zien we jou terug tijdens een van onze evenementen.

2: Niet leden ook van harte welkom!
Over het hele winterseizoen bieden wij veel trainingstijd tijdens onze indoor evenementen. Naast onze leden is het ook voor niet RACE-KIDS leden mogelijk om je daarvoor in te schrijven. Rijders in deze ‘vrije trainers groep’ zorgen zelf voor een race-outfit, pocketbikemotor en verzorgen daaraan zelf de service. Meer informatie over het deelnemen aan onze evenementen met je eigen motor als niet lid vind je op: https://www.race-kids.nl/rookie/motorrijden/deelnemen-als-niet-lid/.

3: RACE-KIDS is gestart met de Winter Academy
De winterperiode wordt tevens gebruikt om nieuwe instructeurs op te leiden, waardoor we hen ook kunnen inzetten om de jonge en nieuwe rijders persoonlijk te begeleiden. Het kost tijd om een waardevolle begeleider te worden en we trekken hier zo’n twee tot drie jaar voor uit. RACE-KIDS heeft inmiddels al een mooie pool met ervaren instructeurs. Denk aan Robert en Mandy Schotman, Wes Kleinfeld, Kas Beekmans en Jorel Boerboom. We zijn ook meerdere rijders aan het opleiden tot instructeur waaronder Jorke Erwig, Jaiden Blokzijl, Julian van Kalkeren, Milan van der Veen, Rens Miedema en Birgit Scheffer. We waarderen het als RACE-KIDS organisatie enorm dat deze rijders de moeite nemen om zich te laten opleiden tot instructeur. Hierdoor kunnen we in de toekomst meer rijders blijven opleiden, waardoor het RACE-KIDS concept perfect tot zijn recht komt.

4: Het programma tot eind 2019
Bekijk in de afbeelding hieronder het volledige programma tot het einde van het jaar. Via www.race-kids.nl/agenda kan jij je direct aanmelden en op deze pagina kan je ook doorlinken naar een informatiepagina per evenement waar zaken en mogelijkheden uitgelegd worden.