RACE-KIDS introduceert raceweekenden en heeft een mooie kalender voor oktober

2 oktober 2019  

Afgelopen weekend organiseerde RACE-KIDS samen met de Belgische organisator 2Race een race-evenement in Emmen. Ondanks de regenachtige omstandigheden was de sfeer uitstekend en leerden de rijders van elkaar. In oktober organiseren RACE-KIDS en 2Race nog zo’n evenement in Spa Francorchamps. Daarnaast kunnen wij een mooi kalender presenteren voor oktober.

DutchGP Emmen; samenhorigheid, veel leren en plezier maken
28 & 29 september organiseerde RACE-KIDS samen met 2Race een raceweekend op Kartcircuit Pottendijk in Emmen. Zaterdag kon er volop getraind worden. Zondag waren er sprintraces en werd de dag afgesloten met een endurance wedstrijd. Het weer zat niet erg mee, maar dat deerde de aanwezige rijders niet. Er was veel rijtijd en daar werd volop gebruik van gemaakt. Robert Schotman had voor de rijders tips uitgewerkt hoe om te gaan op een natte baan. Daarnaast leerden de rijders veel van elkaar door om de beurt kopwerk te verrichten. Er werd gereden in verschillende klassen; van pocketbikes naar schakelmotoren tot Supermotard, die allemaal apart in de baan kwamen. Iedereen wilde elkaar helpen en deed dat ook zowel op als naast de baan, waardoor we ondanks de regen terugkijken op een geslaagd evenement.

Het volgende raceweekend staat al gepland in Spa Francorchamps!
Lijkt het jou ook leuk om eens aan zo’n raceweekend deel te nemen? Dat kan! Want in het weekend van 19-20 oktober organiseren RACE-KIDS en 2Race samen weer een evenement. Deze keer op het prachtige kartcircuit van Spa Francorchamps. Het is enkel mogelijk om je in te schrijven voor het volledige weekend. Alle type motoren komen aan bod. Aanmelden is zeker nog mogelijk en dat kan tot 15 oktober.

RACE-KIDS oktober; voor een ieder wat wils
De herfst gaat beginnen, dus het betekent een maand voor RACE-KIDS met zowel binnen- als buitenevenementen. We beginnen zondag 6 oktober in Dordrecht en op zondag 13 oktober zijn we op de Utrechtse bazaar, een evenement prachtig centraal gelegen in Nederland. Een week later hebben we ons raceweekend in Spa Francorchamps. Dinsdag 22 oktober zijn we op de TT Junior Track in Assen; een evenement in de herfstvakantie waar je bij moet zijn! Vervolgens sluiten we de maand af bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk op zondag 27 oktober, tevens het eerste evenement van ons indoorseizoen. Meer informatie over deze evenementen