Van der Mark zet Superbike publiek op de banken

15 april 2019  

Een groot hart moet hij hebben, want wat Michael van der Mark op het asfalt legde om regerend wereldkampioen Johnny Rea in de voorlaatste ronde van race 2 te passeren, getuigde van lef, inzicht en een katachtige reactie. Na de race verklaarde de Rotterdam ook versteld te staan van deze fantastische inhaalactie. Het bracht Van der Mark op de tweede plaats en zijn tweede podium van Assen en dit seizoen. De Spanjaard Bautista won beide Superbikeraces in Assen en bracht daarmee zijn totaal op elf overwinningen uit elf races!

30.500 bezoekers bezochten deze vierde ronde van het World SBK op het TT Circuit Assen.

Vanuit Nederlands perspectief mag ook de tweede plaats van Scott Deroue in de World Supersport 300 niet onvermeld blijven. De overwinning in deze spectaculaire klasse ging naar de Spanjaard Gonzalez.