Tegenslag voor Raivo Dankers in het Italiaans Kampioenschap in Ottobiano

3 februari 2019  

Raivo Dankers van Hutten Metaal Yamaha Racing heeft in zijn eerste wedstrijd van seizoen 2019 tegenslag gekend. De crosser uit Heesch kwam in de training ten val en bezeerde zijn schouder. Toch stond hij tot in de slotfase op een zeventiende tijd, wat voldoende was voor kwalificatie voor de wedstrijd. Echter in de laatste ronde kwamen er nog vier rijders overheen waardoor Raivo de training afsloot als eenentwintigste en dus net naast kwalificatie greep.

De crosser uit Heesch gaat er vanuit dat het met zijn schouder mee valt en zal de komende week in Italie blijven om daar met Solva te gaan testen. Wel zal hij deze week therapie aan zijn schouder ontvangen om snel weer de oude te zijn!

Volgend weekend staat er opnieuw een wedstrijd om het Italiaans Kampioenschap op het programma in Mantova