Antony Juinen Racing wedstrijd 6 Stadskanaal 22-09-18

23 september 2018  

Gisteren alweer de een na laatste wedstrijd van het seizoen 2018 er waren dit keer 6 scooters en na een valpartij in de vrije training wist Antony in de eerste tijdtraining de snelste tijd neer te zetten , in de tweede tijd training was Karel Prins net iets sneller en werd hij tweede .

Tijdens de eerste wedstrijd ging bijna kampioen Karel in de derde bocht onderuit helaas ging Antony in de vijfde bocht onderuit zodat beide een inhaal race moesten rijden met als resultaat Antony derde en Karel vijfde . Tijdens de tweede wedstrijd wist Antony na een felle strijd te winnen met Karel op de tweede plaats die zodoende met nog 1 wedstrijd te gaan Nederlands kampioen is met Antony na zijn kampioenschap van vorig jaar nu op de tweede plaats in de einstand . De totaal overwinning deze dag was wel voor Antony .

Volgende en laatste wedstrijd is op 06-10-18 op de junior track in Assen waar ook de scooters getest worden door het blad scooter&bikexpress die ook een artikel maken om deze mooie sport/klasse te promoten zodat we kunnen proberen om nieuwe scooter rijder te werven voor het seizoen  2019 bij RAP-Holland .

Antony Juinen Racing .