Team Drugsadvies Sidecarshop Racing pakt de draad weer op

29 juni 2018  

Na een relatief lange stilte, na de races in Hengelo begin mei, pakt Team Drugsadvies Sidecarshop Racing de draad weer op. Stuurman Kees Endeveld en bakkenist Jeroen Remmé gaan zich voorbereiden op de races op het circuit Zolder, op 7 en 8 juli.

De laatste race op het stratencircuit van Hengelo  verliep erg moeizaam en mechanische pech sloeg op dat moment een fors gat in de begroting.

Tijdens gesprekken met teammanager Herbert Brüner zijn er mogelijkheden gevonden het seizoen voort te zetten, reden om de draad weer op te pakken.

In de afgelopen weken is druk gewerkt aan de 1000cc Kawasaki van Team Drugsadvies Sidecarshop Racing. De machine is nu zover gereed dat deze op het Belgische circuit van Zolder de IDM-ONK race ingezet kan worden. Kees Endeveld en Jeroen Remmé hopen daar weer een goed resultaat te kunnen boeken.

Overigens wordt binnen Team Drugsadvies Sidecarshop Racing door monteur Frank Remmé ook hard gewerkt aan het gereedmaken van een 600cc machine. Meer nieuws daarover zal waarschijnlijk binnenkort naar buiten worden gebracht