Hellas Odyssey Raid 2017 – 1 Memo Tours

19 november 2017  

Geen competitie, maar wel prachtig off road/all road rijden door het Griekse Peloponnesos! Het serviceteam komt aan met de ferry in Patras, de rijders vliegen naar Athene en worden daarna naar Kalivrita vervoerd

Het serviceteam is op vrijdagmiddag aangekomen in Patras, en van daaruit naar het start hotel Feloxenia gereden. De volgende dag hebben Bennie en Maarten alle voertuigen gelost, klaar voor de scrutineering op zondag!

Gisteren, op de luchthaven van Athene, zijn zowel de vlucht vanaf Brussel, als die vanaf Amsterdam kort na elkaar geland.  Met z’n allen in de transferbus naar Kalavrita! Veel Nederlanders, maar ook rijders uit Engeland, België en Luxemburg, dus een echt Europees gezelschap! Bij aankomst in Kalavrita, was het tijd voor een hapje en een drankje, gezellig!

Vandaag was het tijd voor de scrutineering. Inmiddels zijn de trackers (volgsyteem) aan de motoren gemonteerd en de stickers op de motor geplakt.

En natuurlijk moest er nog wel ff “test”worden gereden, óp naar het ski-gebied! En dan wordt langzaam duidelijk waarom er een warme jas meegenomen moest worden 😉 (met dank aan onze rijdende fotografen Thomas en Mathias, die vanuit hun Side-by-Side een prima uitzicht hadden op de motorrijders)

Nu is het tijd voor de briefing, de laatste ins en outs, zodat ze allemaal “goed beslagen ten ijs komen” 😉

Vanavond was er nog een fikse regenbui, gelukkig zijn de weersvoorspelling voor morgen al wat positiever, “een rondje” Kalivrita – Kalivrita.