Yes weekend!! Motorrijden!! Met prachtig weer in het vooruitzicht

11 oktober 2017  

Zaterdag 14 oktober in Hedel (Den Bosch)

Van 13.00 tot 17.00 kun je als opstapper kennis maken met het rijden op een minibike! Hoe stoer is dat?

Ook voor de beginners is er tijd om te komen trainen! Met leuke oefeningen om je rijvaardigheid te verbeteren op een baan waar je op een leuke manier kunt trainen!

Meld je aan op www.race-kids.nl en kom zaterdag meedoen in Hedel!

Zondag 15 oktober in Funpark Meppen

Van 9 tot 13:00 uur gaan we zowel binnen als buiten motorrijden.

Het kartcircuit Funpark Meppen is uniek omdat het parcours vanuit binnen naar buiten en weer terug naar binnen kan worden omgelegd in luttele minuten. Omdat het fantastisch weer wordt, rijden we de combinatie. Het is de mooiste baan die we met de pocketbikes rijden. Uitdagend technisch met supersnelle bochten en toch zeer veilig. Op de juiste manier de bochten insturen is belangrijk en dat kun je goed leren in Meppen. Funpark Meppen is de place to be.

Meld je aan via www.race-kids.nl.

Dinsdag 17 oktober van 12.00 tot 16.00 uur Junior Track Assen.

En voor de vakantiegangers uit het midden en zuiden van het land is er een sportief vakantie uitje naar Assen te plannen komende week.

Op het grote circuit traint die middag jeugd die een stap zet op de route naar WK succes. Wij trainen de basis daarvoor op het Junior-track. Daarom organiseert RACE-KIDS dinsdag een ingelaste trainingsdag. Zowel opstappers, beginners als geoefende rijders kunnen zich daarvoor aanmelden. Je zult versteld staan wat je op die dag kunt leren.

Meld je aan via www.race-kids.nl