Antony Juinen Racing wedstrijd Assen 5 en 6 -08-17

8 augustus 2017  

Afgelopen weekend heeft Antony in Assen gereden op zaterdag en zondag . Wij waren met een gezellig ploegje afgereisd  zwager Cees Verbeek , oud coureur Christian  de Koning  ,  zeer grote tweetakt liefhebbers vader en zoon Kees en Anton Bouman en natuurlijk Antony Juinen Racing .

Op zaterdag waren er 10 scooters en heeft Antony een vierde trainings tijd neergezet . Tijdens de 2 wedstrijden werd hij derde en vierde goed voor de derde plaats totaal .

Op zondag waren er 13 scooters en heeft Antony de vijfde trainings tijd gereden weer 0,5 sec sneller als gisteren . Tijdens de 2 wedstrijden werd hij derde en vijfde goed voor de derde plaats totaal .

In de stand voor het Nederlands kampioenschap staat hij nog op de eerste plaats met  65 punten voorsprong op nr 2 en  77 op nr 3 dus met nog 2 wedstrijden te gaan is  het  zeer spannend .

Volgende wedstrijd is op 09-09-17 te Emmen