Uitstapje naar België voor Pim Garvelink

28 juni 2017  

Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli wordt op het Duivelsbergcircuit in het Belgische Maasmechelen een zogenaamde Opendeuren wedstrijd verreden. Pim Garvelink maakt, mede om extra wedstrijdervaring op te doen, zondag ook een uitstapje naar het Belgische circuit. Pim voegt zich bij het geweld van de Belgische Sprinters en de jonge coureur is erg benieuwd waar hij staat tegenover de Belgische coureurs.

“Ik heb echt ontzettend veel zin in de wedstrijd van aankomende zondag. Het Duivelsbergcircuit is een fantastisch circuit om te rijden en ik kan niet wachten om het op te nemen tegen de Belgische top,” vertelt Pim Garvelink.

Tijdens de vorige wedstrijd op Valkenswaard reed Pim Garvelink nogal wat schade aan zijn crosskart. De afgelopen weken is hij, samen met zijn team, druk bezig geweest om deze te herstellen en ervoor te zorgen dat de auto er voor dit weekend er weer piekfijn bij staat.

“Het waren een paar redelijk drukke weken. Er bleek na de wedstrijd op Valkenswaard nogal wat schade te zijn en dat hebben we tijdens de afgelopen weken hersteld. Ik ga ook een drukke tijd tegemoet met drie raceweekenden achter elkaar. Aankomend weekend rij ik in België en de week erop weer op Valkenswaard. De week erop rijden we weer op het Duivelsbergcircuit.  Ik ben erg benieuwd waar ik sta ten opzichte van de concurrentie in België,” sluit Pim Garvelink af.

De wedstrijden beginnen zondag rond 10:00 uur. Meer informatie: http://www.duivelsbergcircuit.be