Vreugde en verdriet voor het Husqvarna MX Rookie Team

31 mei 2017  

Op Hemelvaartsdag 25 mei nam Jeremy Knuiman deel aan de ONK wedstrijd te Rhenen. Op het prachtige Kwintelooyen circuit zette Jeremy een mooie vijfde trainingstijd op de klokken. Na de start van de eerste manche kwam hij als derde uit de eerste bocht. Na een spannend gevecht van enkele ronden belandde hij op een vierde positie. Beheerst reed Jeremy rijdend op de vierde plaats zijn wedstrijd, totdat in de laatste ronde hij ongelooflijk hard werd geraakt door een andere rijder. Hij werd van zijn motor geslingerd en kwam erg hard ten val. Tot overmaat van ramp brak Jeremy hierbij zowel zijn bovenbeen als ook zijn sleutelbeen. Dezelfde dag nog werd hij geopereerd en werd er een pin in zijn bovenbeen aangebracht. De volgende dag mocht hij gelukkig het ziekenhuis al weer verlaten. Deze week wordt de revalidatie gestart en zal Jeremy er alles aan doen om zo spoedig mogelijk te herstellen. Jeremy bedankt hierbij iedereen voor alle toewensen om beterschap en ieders medeleven.

IMG_8533 IMG_8538

Boyd van der Voorn nam op zijn Husqvarna TC125 voor de eerste keer deel aan de MON wedstrijd bij de MX2 Nationalen. Beide manches reed hij gedreven tot aan de finish en scoorde twee maal toe een tweede plaats. Totaal werd hij ook tweede. Op zaterdag 27 mei nam Boyd deel aan de MON MX2 Jeugd wedstrijd in Cuijk. Op overtuigende wijze won hij de twee manches en werd dus totaal winnaar.

IMG_8546 IMG_8570

Op zondag 28 mei stond voor Damien Knuiman de ONK wedstrijd in Oirschot op de kalender. Damien was super gemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten na alle ellende die zijn broer had meegemaakt de afgelopen dagen. Hij klokte op zijn Husqvarna TC65cc de snelste ronde in de tijdtraining. In de eerste manche ontstond een bloedstollend gevecht, welke Damien uiteindelijk winnend afsloot. Na de start van de tweede manche kwam Damien als derde door na de eerste ronde. Met een geweldige sprong veroverde hij de tweede plaats en vond aansluiting bij de kopman. Ook nu weer ontstond er een prachtig faire strijd die Damien winnend afsloot. De totaaloverwinning draagt Damien op aan zijn broer Jeremy.

IMGL8506 IMGL8554

Komend weekend vindt er een wedstrijd voor het Europees kampioenschap 65cc plaats in Mill. Iedereen die dit wil komen zien is van harte welkom. Damien Knuiman gaat ervoor om de eer hoog te houden voor het Husqvarna MX Rookie Team in de 65cc. In het bijprogramma MX2 zal Boyd van der Voorn aan de start verschijnen.

IMGL8555 IMGL8571 IMGL8579 IMGL9597 IMGL9607 VDF_1474_1