Langer rust noodzakelijk voor Davy Pootjes

30 maart 2017  

Davy Pootjes van het HSF Logistics Motorsport team zal nog anderhalve week rust moeten houden alvorens hij de motortraining kan hervatten. Dit betekent voor de crosser uit Ammerzoden dat hij de Grand Prix van Mexico en de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Harfsen zal moeten missen.

Pootjes blesseerde in de eerste manche van de Grand Prix van Argentinie zijn schouder. Ondanks dat hij in de eerste manche nog als achttiende wist te finishen, werd de pijn hem in de tweede manche teveel en zocht hij vroegtijdig het rennerskwartier op. Bij thuiskomst is hij gelijk naar zijn dokter gegaan en die schreef hem een week rust voor. Pootjes had dus goede hoop op dat hij aankomend weekend weer van start zou kunnen gaan in de Grand Prix van Mexico. Helaas kreeg hij eerder deze week het slechte nieuws dat zijn blessure niet voldoende hersteld is en dat hij pas na de Dutch Masters in Harfsen de motortraining mag hervatten.

‘’Het is helaas niet anders. Ik had graag meegedaan aan de wedstrijden maar volledig herstellen is nu het voornaamste doel,’’ vertelt een teleurgestelde Davy

Pootjes_Argentina_@shotbybavo_DSC_0087 (C)