Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul aan de start!

24 januari 2017  

Een geheim bewaren is niet altijd makkelijk en zeker niet als het om onze helden van de voorbije rally van Monte-Carlo gaat! Na drie jaar afwezigheid zijn Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul weer van de partij in de Legend Boucles 2017, van 17 tot 19 februari in Bastogne.
Dankzij de medewerking van Hyundai Motorsport, zal onze ambassadeur in WRC met een Porsche 911 Gr.4 uit de stal van BMA in Bastogne aan de start staan.
“Het gaat om de Carrera RS 3.0 uit 1973, de wagen waarmee ik vorig jaar gewonnen heb”, aldus Bernard Munster die ondertussen de zaken prima voorbereidt. Zo staat er onder meer een testsessie op het programma voor de WRC-rijder, om alvast te wennen aan de achterwielaangedreven Porsche 911, die uiteraard het nummer 5 zal dragen. De wagen zal om het ‘af’ te maken ook de oranje en blauwe look van de i20 WRC krijgen waardoor de fans zich niet kunnen vergissen!

“Naast Hyundai en Bernard Munster, die alles gedaan hebben om dit project tot een goed einde te brengen, wil ik ook de sponsors bedanken die deze opdracht ondersteund hebben, te weten Alcomel, Bodart et Gonay naast ook Domestia”, weet Pierre Delettre, die uiteraard in de wolken is met dit nieuws, dat zijn evenement uiteraard nog meer aandacht zal opleveren.
“Het is zeer fijn om weer in de Boucles te starten, want het is een proef die mijn ouders 41 jaar geleden ontdekt hebben en die ons altijd is bijgebleven”, aldus Nicolas Gilsoul. “Mijn vader wilde absoluut Stig Blomqvist zien. Zonder de Zweed stond ik nu niet waar ik sta.”
Thierry Neuville is echt opgewonden over het feit dat hij met een GT op asfalt en onverhard voor het spektakel zal kunnen zorgen, mogelijk ook in de sneeuw. De achterwielaangedreven wagen spreekt hem enorm aan: “Het is echt een goed project en het zal een gelegenheid zijn om voor onze fans te rijden zonder enige druk. We willen ons amuseren en mee voor het spektakel zorgen en dat met een mythische auto. Opgepast, dat wil niet zeggen dat we niet willen winnen.”
De eerste grote winnaars van de Legend Boucles 2017 zijn al bekend: het zijn de tienduizenden toeschouwers langs de wegen van de rally!

16177880_1365482980183572_8307862454774365747_o